Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Per Escòcia – Molta sort

Publicat el 18 d'agost de 2014 per rginer

 

A casa tinc una papereta d’un YES gegantí amb un fons blau. Me la va donar un escocès que era a Barcelona de turista el propassat mes de juliol. Jo era a la parada de l’ANC a Plaça Catalunya i va venir directament perque volia signar el dret de petició. No ho va poder fer perque no portava ni passaport ni carnet d’identitat, però sí va comprar banderes, clauers i una funda de passaport. Va fer fotografíes i em va demanar : En la vostra manifestació de l’11 de setembre, desitgeu-nos molta sort, perque guanyi el YES.

 

Scottish independence supporter

Vam estar parlant del procés, de la independència, del futur dels nostres països. Estava admirat de la implicació del nostre poble en el procés, de l’activisme, cosa que a Escòcia no es veia per enlloc. Li vagi respondre que sí, que aquí el poble està tenint un paper fonamental en aquest procés, però ells tenien les eines per fer-ho possible sense entrebancs, en llibertat i en una democràcia demostrada, no com nosaltres. Les enquestes per el YES no han deixat de pujar, en contra del NO que sembla que s’ha estancat.

Sí, el dia 11S14 desitjarem molta sort a Escòcia i que guanyi el YES. Falta un mes, i ells votaran tranquil.lament en democràcia i llibertat. Nosaltres també votarem el 9N14 sense tanta tranquil.litat i lluitant fins l’últim moment perque el govern de l’estat espanyol i molta gent que els dona suport no saben, no ho volen saber, que votar és un dret democràtic i lliure que tenim la gent.

Torno a publicar el video de l’ANC de la manifestació de l’11S12, perque hem de recordar el què va passar i el que es va dir. El poble no dubta gens ni mica …. omplirem els carrers de Barcelona i el 9N14 anirem a votar. El SI // SI és cada vegada més a prop.

Bròquil is OVER my dear friends !

 

http://www.youtube.com/watch?v=_xFDj27y_xE?rel=0&w=560&h=315

 

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.