12 de maig de 2010
0 comentaris

Consulta Sabadell ja té espot de campanya

Podeu consultar els propers actes organitzats per Consulta Sabadell. Durant aquest cap de setmana es podrà votar anticipadament aprofitant Medievàlia, a la plaça del Mercat, i a la Fira del Cavall. Divendres a les 19.30h al Casal Pere Quart tindrà lloc la xerrada ‘Per què cal anar a votar?’ amb Antoni Dalmases, Arcadi Oliveres, Miquel Strubell i Oriol Domènec.

El següent mapa mostra els punts de vot anticipat:

Mostra seus de vot anticipat en un mapa més gran

 Junqueras demana la implicació ciutadana

Aquest dilluns l’eurodiputat d’ERC Oriol Junqueras va demanar a la ciutadania que ‘s’impliqui’ en els processos sobiranistes que s’estan desenvolupant a Catalunya per tal de dur a terme un exercici de ‘gimnàstica autodeterminista’ que serà clau de cara a la celebració d’una futura consulta vinculant a tot el territori. Junqueras va fer aquestes declaracions durant un acte que va organitzar la Plataforma per la Consulta a Sabadell en què hi van participar prop de 200 persones, i que també va comptar amb la presència del poeta local Roc Casagran.

La Plataforma sabadellenca ja compta amb prop de 600 voluntaris i més de 2.500 persones han exercit el seu dret a vot de forma anticipada. El proper 30 de maig 170.000 persones podran acudir a les urnes en aquesta localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!