21 de maig de 2012
Sense categoria
0 comentaris

L’avanç o retrocés de la tecnologia

Parlant de tecnologia, tots diem que ha produït molts avanços; fa uns anys ni tan sols existia la televisió, menys encara telèfons, ordinadors o Internet i ara no podem quasi viure sense tot això, s’utilitza per treballar, per entreteniment… a totes hores. Principalment Internet, on tot ho trobem, treballem, juguem etc. S’han dissenyat moltes coses noves, des d’aparells de música, passant per telèfons mòbils, fins ulleres de vista que pareixen ordinadors; tots aquests aparells junts amb molts més són aparells què la meitat no són necessaris. A part de tot això, fins i tot hi ha que no són saludables, causen addicció i el mal ús ens causa danys en la salut.
Mirant més enllà, realment la tecnologia millora el tipus de vida? Es diu que la tecnologia ens apropa però, qui no ha vist una discussió referent a això? Voler tindre l’últim que s’ha estrenat, lo últim que hi ha al mercat, el mòbil que té l’amiga o qualsevol aparell que ni tan sols saps per a què serveix. Tot això és la causa de moltes discussions, això que és tecnologia. Discussions sense trellat que després ho penses i tan sols per dir vull això o això ho té la meva amiga i en vull un, no pararàs de dir-ho fins aconseguir-ho, moltes vegades inconscientment. Sabem que tot això depèn de cada persona i les seves limitacions, però pensant-ho bé moltes coses què comprem no ens fan realment falta.
A tot això, jo estic d’acord amb la tecnologia ja que fa més fàcils algunes de les coses, com cuinar, treballar, comunicació… una llista infinita de convenients; però tot això amb precaució, sempre fent un bon ús, sense abusar i sense deixar el “mon natural” enrere, no tot el que fem diàriament ha de dur un endoll ni tindre botons. Així doncs, la tecnologia és una bona manera de millorar instruments, però mai deixant altres recursos enrere.

Ester Monfort, 11 de maig del 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!