23 d'abril de 2012
Sense categoria
0 comentaris

‘No more rapcism’

‘No more rapcism’ és una cançó de gènere rap, on un conjunt de rapers espanyols i alguns estrangers, per tal de demostrar que no hi ha cap tipus de racisme per la seua part, dediquen uns versos a la gent racista, exposant idees que trenquen els idealistes racistes, és a dir, desmunten la base dels pensaments racistes, exposant que tots som iguals, com ja varen fer en una altra cançó de rap anomenada ‘Rap vs. Racismo’.

       Per què hem de criticar a la gent immigrant? No som tots humans, de la mateixa espècie? Aleshores, perquè fugir dels immigrants, mirar-los amb mala cara o inclús pegar-lis i matar-los? Com diuen en la cançó ‘no has hablado con él, pero por su piel ya no te cae bien’, això és el que ocorre tots els dies en tots els racons del món, molta gent racista els critica, no els parla, etc. tan sols pel color de la pell i moltes voltes perden la oportunitat de conèixer a algú realment simpàtic.
       Però no sols discriminen a la gent amb diferent color de pell, sino també a la gent de diferent religió o inclús altres països. Per la meua part, no ho entenc, perquè encara que hi han coses que ens diferencien tots som iguals, i cal marcar, que jo soc diferent al meu veí i a ma mare i a mon tio, però en el fons soc igual que ells perquè som persones.

       En conclusió, recomane escoltar les 2 cançons anomenades abans ja que donen en que pensar i més a la gent racista. Jo sols dic, com diuen en la cançó, ‘juzgalos solo por actos’ i res més.

Eric Rodríguez Aulina, 23 d’abril del 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!