Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

29 de maig de 2017
0 comentaris

Volem votar… i votarem!

Entre un 75% i un 80% dels catalans i catalanes estem a favor que se’ns consulti sobre que volem ser i com ens volem organitzar com a societat. La immensa majoria dels nostres veïns i veïnes consideren que el problema d’encaix amb un estat espanyol cada vegada més reaccionari, és més democràcia. I la immensa majoria d’aquesta majoria desitja que sigui un referèndum acordat amb l’Estat, menys l’Estat espanyol que s’hi nega reiteradament.

La voluntat de solucionar els problemes democràticament és transversal a tota la societat catalana i ens uneix, de facto, en els ideals republicans que giren al voltant d’una societat organitzada, segons els valors de la llibertat, de la justícia i de la igualtat.

Actualment, els catalans i catalanes anem més enllà i l’última enquesta del CEO del passat març ens diu que si finalment l’Estat espanyol es nega a donar veu als seus ciutadans, aquests anirien a votar en un 73,4% en un Referèndum unilateral. Aquestes són les ganes de democràcia que tenim a Catalunya!

I, no ho dubteu, tindrem la possibilitat aquesta tardor de donar la nostra opinió perquè aquesta és la base de la democràcia, i la forma d’expressió fonamental en democràcia és el vot, tant dels que volen votar Sí a una nova República com els que volen votar que No.

Perquè tots els demòcrates compartim la voluntat de votar, que és més important que votar Sí o No.

Ara, no és cap sorpresa que a ERC farem campanya pel Sí, perquè només des de l’esquerra i el republicanisme la societat catalana podrà afrontar amb garanties d’èxit la globalització econòmica i cultural mitjançant les eines pròpies d’un estat modern, republicà i sobirà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!