Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

24 de setembre de 2016
0 comentaris

Sense noticies d’Espanya

L’Espanya política des del passat 20 de desembre de 2015 ha tancat per vacances el país i a hores d’ara no hi cap indici, ni interès, per desbloquejar aquesta situació dramàtica i esperpèntica.

Com volem refundar un país que és incapaç de formar govern? Realment tenim esperances en canviar l’estructura política, administrativa i judicial espanyola? Existeix un desig de canvi a la societat espanyola? Hi ha un moviment ciutadà de baix a dalt demanant reformes estructurals a la societat espanyola? Segurament existeixi, però és clarament insuficient respecte la immutabilitat de l’Espanya eterna.

En canvi Catalunya bull, el desig de reformes i canvis estructurals està arrelat a l’ADN dels seus ciutadans i cada 11 de setembre ho fan saber a tot el món omplint els carrers i places de Catalunya defensant un país més just socialment, lliure, digne i democràtic. I tot això de manera cívica i festiva.

Ara li toca al Govern de la Generalitat, amb un mandat clar sortit de les urnes, fer els passos necessaris per acompanyar a la ciutadania en aquest desig de canvi. Durant aquest nou curs polític veurem com es desenvoluparan les tres lleis de ruptura, la de la Hisenda pròpia, la Seguretat Social i la de transitorietat jurídica. I és en aquest punt on els ciutadans haurem de tornar a sortir al carrer, però aquest cop per defensar les nostres institucions davant d’un estat cada vegada més hostil. Fins que els catalans aconseguim la nostra República.

Badalonins i badalonines, acabarem votant la nostra independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!