Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

1 d'abril de 2009
Sense categoria
0 comentaris

M’agrada: PORCA MISERIA

Em queden dos capítols per acabar la quarta temporada, o sigui la serie complerta. És una de les millors produccions fetes a Catalunya i, fins i tot, comparable amb les americanes. És d’aquelles series que fa pena acabar-les, tanta, que encara no havia vist els últims episodis. Està clar que estava dirigit a un públic concret, dins el qual m’incloïa, potser per això sentia addicció. Però més enllà d’aquest fet, hi ha una serie molt ben produïda, guionada i filmada que va tenir durant quatre anys un seguiment molt raonable per part de l’audiència.

Els personatges estan ben desenvolupats durant les quatres temporades a diferència d’algunes series americanes que no superen el visionat de capítols seguits en DVD amb personatges que apareixen, desapareixen, s’esfumen… com per exemple a la meva idolatrada “The west wing”.

Doncs amb el meu iPod Nano Groc aconseguiré acabar el meu visionat de PORCA MISERIA sense pressa i, a partir d’ara, sense pausa durant els meus trajectes de casa a la feina, de la feina a la universitat, de la universitat a casa. 

En tenia ganes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!