Raül Romeva i Rueda

REFLEXIONS PERISCÒPIQUES

Publicat el 15 de maig de 2013

Perché chiediamo alla Commissione europea di non sovvenzionare le ‘corrida’ con i fondi europei.

IT: Spiegando a la TV italiana la Repubblica, e a l’agenzia ANSA, perché chiediamo alla Commissione europea di non sovvenzionare le ‘corrida’ con i fondi europei.

CAT: Explicant a la TV Italiana Reppublica i a l’agència ANSA perquè demanem a la Comissió Europea que no se subvencionin les curses de braus amb fons europeus. 

CAST: Explicando a la Tv Italiana Reppublica y a la agencia ANSA porque pedimos a la Comisión Europea que no se subvencionen las corridas de toros con fondos europeos.



  1. Benvolgut Raül,
    em dic Arnau Gonzàlez i Vilalta i sóc Prof. de la UAB al Departament d’Història Moderna i Contemporània. Tanmateix t’escric per una qüestió que no manté relació amb la universitat. Formo part de l’Assemblea Nacional Catalana -entitat apartidista i transversal- al poble de Montornès del Vallès (Vallès Oriental) governat per EUiA i ICV amb en José A. Montero com a alcalde amb majoria absoluta des de les darreres eleccions municipals. Ens agradaria organitzar un acte amb diferents persones dels dos partits que s’hagin mostrat favorables a la independència de Catalunya i al dret a l’autodeterminació. Voldríem comptar amb tu i demanar-te que compartissis mesa amb en Jaume Bosch d’ICV, en Manuel Delgado d’EUiA i el mateix alcalde si es donés el cas. Volem conèixer i donar a conèixer als veïns del poble que ho vulguin la posició de les formacions que ens governen en l’àmbit local, debatre com es veu des de l’esquerra la qüestió independentista, i sobretot fer reflexionar sobre la importància de que moviments com aquests no quedin ancorats en unes èlits polítiques concretes sinó que siguin dirigits per la ciutadania des de baix. A més, en el teu cas ens podries aportar un punt de vista més general des de la perspectiva europea.
    Montornès és un municipi eminentment obrer (amb una presència industrial important tot i descendent en els darrers anys), amb una destacada presència de població arribada de diferents territoris espanyols als anys 60 i amb molta presència d’immigrants marroquins en els darrers 15 anys i concentrats en un sol barri. A més, viu entre dues realitats socials i sociològiques diverses, a mig camí del cinturó metropolità de Barcelona cap a Mollet del Vallès o Montmeló i de poblacions residencials i més petites com Vallromanes i La Roca del Vallès.
    Desitjant que et vingui de gust participar en un acte com aquest, espero la teva resposta. Si acceptessis la nostra proposta, voldríem portar a terme l’acte durant el mes de juny. Per tant, i tot desconeixent el tancament de sessions del Parlament Europeu per vacances et demanaria si em pots indicar algunes dates que et vagin bé o, si més no, si ho prefereixes en cap de setmana o entre setmana.

    Anch’io non voglio che i miei soldi vadanno all’assassinio di animali. Ma questo non era il discorso. 

    Aspetto la tua risposta.

    Grazie mille.      

    Cordialment,
    Arnau Gonzàlez i Vilalta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Drets dels Animals (campanya antitaurina, campanya zoos, ...) per raulromeva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent