Raül Romeva i Rueda

REFLEXIONS PERISCÒPIQUES

Publicat el 7 de gener de 2012

Tauromaquia i societat: després de l?abolició a Catalunya / Tauromaquia y sociedad: tras la abolición en Catalunya

Vídeo de la FFW sobre l’abolició de les curses de braus a Catalunya: el que va passar abans, durant i després, amb les opinions del Diputat al Parlament de Catalunya Josep Rull Andreu, el Diputat al Parlament Europeu Raül Romeva i Rueda, el regidor a Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, i activistes de l’Equador, Veneçuela, Mèxic, Perú … tots treballant per aconseguir l’abolició total d’aquest espectacle cruel.

*****

Video de la FFW sobre la abolición de las corridas de toros en Catalunya: lo que pasó antes, durante y después, con las opiniones del Diputado en el Parlament de Catalunya Josep Rull Andreu, el Diputado en el Parlamento Europeo Raül Romeva i Rueda, el regidor en Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, y activistas de Ecuador, Venezuela, México, Perú… todos trabajando para conseguir la abolición total de este espectáculo cruel.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Drets dels Animals (campanya antitaurina, campanya zoos, ...) per raulromeva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent