Raül Romeva i Rueda

REFLEXIONS PERISCÒPIQUES

Publicat el 31 de maig de 2009

Ahir: armes, pau, exèrcits … i joves. Avui: dia E-7

Ahir vaig poder desenvolupar dos dels missatges que tenia més ganes de poder explicar. Al matí, convidat per la Xarxa Europa contra el Comerç d’Armes, la Fundació per la Pau i Justícia i Pau, vaig participar a la seva trobada anual per explicar la importància de la Posició Comuna sobre Exportacions d’Armament, que tant ens va costar aconseguir, i que finalment es va adoptar el desembre de 2008. De fet, aquesta és uan qüestió que m’ha comportat molta feina i dedicació tal i com podeu comprobar en la categoria d’articles Armes i desarmament, on tinc ordenats tots els apunts que he fet al respecte. Vaig poder explicar també com en el marc de la defensa europea, no té cap sentit una Europa amb 27 exèrcits, sinó que allò que toca fer és eliminar els exèrcits estatals per dotar-ne un d’europeu amb capacitat de poder participar en Operacions de Manteniment de la Pau, reduir recursos i transferir personal cap a d’altres funcions. El món ha canviat molt, i les necessitats militars també.

Per la tarda vaig poder ser amb els i les Joves d’Esquerra Verda i de Joves d’Esquerra Unida. Vaig recordar com els anys 94 i 99 vaig ser jo el candidat jove a les llistes del traspassat Antoni Gutiérrez Díaz, i per això tenia especial ganes de fer aquest acte. Vaig aprofitar per fer un petit homenatge a una persona que ha estat, i que segueix essent, clau per a tot la nostra activitat a Europa: en Marc Giménez. Moltes gràcies Marc, per tota la teva entrega i dedicació.

Els dies passen i arribem avui al darrer diumenge abans del Dia E. És a dir, som al dia E-7.
Foto: a l’acte amb Joves.



  1. ¡ Hola !

    He estat buscant el programa d’iniciativa pel parlament europeu per la vostra WEB i no l’he trobat. Obviament es veu reflexat en la teva campanya però no he aconseguir veure un document que resumeixi tots els punts. Estic interessant en el punt de vista que teniu per exemple en les vostres propostes per l’agricultura i pesca; un problema econòmic i ecològic important. També estic interessat en quines propostes teniu per el finançament públic en projectes de recerca en salut, i en el pla bologna.
    Us agrairia que em donéssiu un cop de mà per trobar-ho.

    Gràcies
    Valentí (un simple ciutadà)

  2. Doncs si que s’agraeix que posis al teu bloc l’acte dels joves de la coalició, com això, un acte dels joves de la coalició, ja que tant a la plana web d’ICV com a la de JEV-JIC sobre aquest acte, s’omet la participació de’Alternatija Jove – Joves d’EUiA.

    Gràcies, per ser honest.

  3. WangMengYan introduction, he was soliciting contributions to xinjiang, MBT Unono about
    the military commander in xinjiang GuoPeng write an article, guo commander began
    to accept an interview, MBT Sirima
    don’t let WangMengYan into the office. MBT Usa Said: “I day and night so
    busy, which have time for you to write this stuff.” WangMengYan repeatedly with
    secretary speaking, also of no help. He had to call HuangTao report, said he
    finished the task.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1Eleccions Europees09 per raulromeva | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent