Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

27 de març de 2017
0 comentaris

Sabor d’abans

Susana D té ganes de liderar el PSOE. I podria ser que se’n sortís. Té una base sòlida, Andalusia, encara que ha perdut força i llustre. Té el passat que l’acompanya.

En publicitat s’acostumava, i poc o molt s’acostuma, a emprar referències del passat, a l’estil magdalena de Proust. Res millor que la iaia per vendre’n, de magdalenes. I si no hi ha iaia, el vell forner amb pinta de Santa Claus també funciona.

La senyora Díaz s’ha envoltat del passat gloriós del “clan de la tortilla”, amb l’absència, suposo, de Chaves, a qui havia sortit feina urgent mentre la nova líder feia el seu Vistalegre.

El jove Sánchez no té res a pelar. Es reclama del segle XXI, però guanyarà el passat gloriós. Allí on hi hagi el sabor d’abans, ni que sigui alguna que altra llacuna històrica, el flaire del futur desconegut i amb poca grapa no arribarà a la pituïtària dels votants.

Serà el PSOE del sud si la tercera via de Patxi López no ho evita, que no ho farà. Mala notícia pel PSC, del que queda vull dir, si en queda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!