Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

23 de març de 2017
0 comentaris

El judici sentenciat

El judici que mai no s’hauria d’haver celebrat ja té sentència. El resultat, com ja vaig escriure en començar el judici, estava cantat. Faltava saber la pena. Ara ja es coneix.

La sentència és ferma. I la seva execució tornarà a generar controvèrsia. El Congreso de los Diputados l’aplicarà així que la rebi.

La majoria de la cambra és la que és i estaran encantats de prendre l’acta de diputat a Francesc Homs per les mateixes raons que hi ha hagut judici. M’agradarà veure’n la litúrgia.

Homs apel·larà al Constitucional i on calgui. Del Constitucional no se’n pot esperar res de nou. Dues instàncies del mateix estat no discreparan davant del repte català. Així ho llegeixen a Madrid.

On calgui, ja es veurà. El Regne d’Espanya seguirà demanat favors pel món, com reconeix Margallo, el que era ministre de l’assumpte, per evitar que la condemna sigui aixecada. Ja veurem on pot arribar.

Mentrestant, Homs segueix demostrant dignitat en allò que fa i diu. Ara amb un punt d’ironia.  Va més lleuger d’equipatge que no pas quan era portaveu del govern.

De fet, ja no té ni Acta de Diputat. Un honor, atès el motiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!