Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

24 de gener de 2017
0 comentaris

Responsabilitat

Els mitjans de comunicació han de ser responsables i fiables. Si no ho són, generen desconfiança i acaben perdent prestigi i, també, credibilitat.

No es pot anunciar un programa de televisió en prime time de preguntes de diferents persones al president de la Generalitat, fent veure que són persones escollides a l’atzar, ordinary people, si resulta que tenen un biaix notable.

Tothom pot preguntar al president, en una societat avançada i amb fonaments democràtics. No és aquesta la qüestió. També seria un bon  programa si les preguntes les formulessin activistes culturals, socials o polítics.

Però el que trenca la confiança entre la televisió i els espectadors és anunciar una cosa i donar-ne una altra. I no costa res dir la veritat.

Avui ningú no pot dir que la televisió, els productors i presentadors del programa, els responsables de la seva emissió no sabessin el que estaven fent. Només calia anar al preguntar el senyor Google.

Un error greu de la televisió de Catalunya. Espero que plegui algú. O que els responsables tinguin el valor de reconèixer la seva equivocació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!