Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

23 d'abril de 2015
0 comentaris

Bon govern i nou país.

CDS_21

El president Mas té ben acreditat el seu servei al país i té l’obligació i la responsabilitat de governar. Per això reclama que no es perdin al Parlament votacions que no s’haurien de perdre. Junqueras hi diu la seva. Entrem-hi.

 

La resposta de qui té signat un acord d’estabilitat parlamentària amb el president no va malauradament pas en el sentit  d’enfortir explícitament allò signat. La resposta parla de ser el soci lleial al poble, a la nova república, al nou país, a la independència, a la lluita contra la corrupció, a la justícia social, a la igualtat d’oportunitats…

 

Perfecte. En Mas també. I moltes altres persones i partits, també. Però es tracta de governar, perquè assolir els objectius esmentats precisa d’acció política no només de declaracions més o menys solemnes.

 

Convé força que molta gent vulgui la sobirania plena, el nou país. I els rengles dels partidaris augmentaran si veuen que el nou país estarà ben governat. També si veuen entesa entre els partidaris i si veuen complicitat entre els que lideren formacions polítiques que ho propugnen.

 

Per això és tan important poder governar amb estabilitat i sense ensurts al Parlament. Que la ciutadania vegi que els que volen un nou país ben governat van junts i compleixen allò acordat és cabdal.

 

Cal anticipar ara el que es promet per demà.

—-

Bon Sant Jordi. Regaleu roses i llibres. I que us en regalin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!