Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

23 de gener de 2015
0 comentaris

Immigració i salut

homeless
Els assumptes relacionats amb la immigració han de ser tractats amb molta cura. Ahir, al Parlament es va poder escoltar que si el Govern de CiU dóna assistència sanitària als immigrants és per poder afegir vots a la causa de la independència.

El PP ha deixat de ser un partit lliberal amb ànim de centralitat per acostar-se a les formes de fer del “lepenisme” francès amb la intenció de no deixar espai públic i polític a la seva ala dreta.

Pensar que la independència d’un país pot dependre dels vots dels immigrants amb dificultats d’accés a la sanitat per causa de la seva condició administrativa és més propi d’estúpids que d’assenyats.

L’atenció sanitària a la població que viu en un territori és exigència d’humanitat i d’interès col•lectiu de primer nivell, per raons sanitàries i convivencials. Triïn vostès l’ordre que prefereixen.

Les llavors del futur es posen avui i de cap manera es poden plantar llavors de ressentiment i de xenofòbia en el cor dels catalans. El PP ho hauria de saber. A aquest pas, no es votaran ni ells mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!