Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

22 de desembre de 2014
0 comentaris

La Mañana

la mañana
La Mañana és el diari degà de les terres de Lleida. Ahir diumenge va estrenar nova imatge, maquetació i forma de presentar i escriure les notícies.

Fa setanta sis anys que la Mañana va ser fundada. Això vol dir que va ser un diari creat en entrar els “nacionals” a les Terres de Ponent. Un diari del Movimiento en els seus inicis i fins a l’acabament del franquisme.

Un diari que ha vist el canvi de la societat lleidatana i catalana i l’ha contat tan bé com ha sabut. Un diari que ha tingut bons directors en les èpoques passades, com el té avui.

Des de fa un any, l’anima un nou projecte periodístic després d’haver superat, amb molt de mèrit, un concurs de creditors molt complicat.

Les persones que fan possible que surti cada dia i que han impulsat el nou projecte mereixen el reconeixement de la societat lleidatana. No és gens fàcil en un moment de poques alegries econòmiques i canvis radicals en la manera de fer i vendre la informació preservar la continuïtat d’un mitjà de comunicació. N’hi ha per treure’s el barret.

La Mañana té molts reptes davant seu. Els qui duen la roda del timó ho saben millor que ningú. A més del reconeixement, la societat lleidatana ha de mirar de fer costat al diari, comprant-lo, subscrivint-s’hi i llegint-lo.

El pluralisme informatiu és un valor a preservar i quelcom que fa millors els mitjans d’aquestes terres, tots els mitjans, en els diferents formats. Hi guanyen els mitjans i hi guanyem els ciutadans.

Que per molts anys la Mañana surti de la impremta cada dia, com ho fa el bon pa del forn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!