Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

16 de desembre de 2014
0 comentaris

CaixaBank

La Caixa
CaixaBank ha entrat a formar part del grup de socis estables de l’Erste Group Bank, un banc austríac, del qual ja n’era accionista. Em sembla una notícia rellevant.

I no pas perquè en sigui accionista, que no en sóc, sinó perquè em sembla que els països normals han de tenir una banca normal, endreçada, ben gestionada i internacionalitzada, perquè l’economia és global.

La Caixa és una entitat ben gestionada amb una obra social que té un impacte substancial en les terres lleidatanes i catalanes. Només pensar en el Romànic Obert n’hi ha prou. I també en la quantitat d’acció social que fa, que d’altra manera els poders públics no podrien arribar a fer.

Per això que Caixabank augmenti el seu posicionament a Àustria, un país que va molt bé, amb una economia de primera i una cohesió social notable, diu molt de la primera institució financera catalana i de la vocació europea de la Caixa.

De la mateixa manera que les empreses catalanes s’han obert al món, la Caixa també ho ha de fer amb plena normalitat. I ho fa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!