Seleccions Catalanes

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

20 d'octubre de 2014
0 comentaris

Col·labora amb les Seleccions Catalanes a la Festa dels Súpers!

Busquem voluntaris per aquesta jornada festiva

FestaSupers-2013-1Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Els dies 25 i 26 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional com el futbol sala, beach tennis, pitch & putt… Necessitem voluntaris que ens ajudin a que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en campionats d’Europa i del Món. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar més de 330.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

A més a més, aquest any també hi serem amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l’esport, una campanya que portem a terme en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

Però per fer-ho, necessitem la teva ajuda. Tant si pots un dia sencer com només un matí o una tarda. Si vols col·laborar només cal que omplis aquest FORMULARI.

Gràcies pel teu suport!
Una Nació, una Selecció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!