Per Tutatis!

Novel·la gràfica i cultura dispersa

11 de juliol de 2008
16 comentaris

George R. R. Martin té la cua més llarga que l’iPhone


Sí, amics, ho sent pels encarregats de màrketing de Teleafonica i Apple però, han dit als informatius que hi havia una cua de vora 400 persones per comprar el famós gadget. A més d’hordes de periodistes, és clar.

En canvi, el senyor George R. R. Martin, autor de la novel·la riu Canción de Hielo y Fuego, va aplegar-ne ahir en una coneguda llibreria de Madrid més de 460 (última xifra que vaig poder veure). Ep, i anaven numerades! Quant de friqui! I no hi van cabre més senzillament perquè havien de tancar i el bon home doncs també es cansa. Per cert, sí, en persona sembla encara més el Pare Noel, com és sabut.

A la primera fotografia el podeu veure signant un exemplar de la primera edició en anglès de Game of Thrones propietat del senyor Flashy. Quin goig! A continuació, dues imatges del meu exemplar de Festín de Cuervos signat amb les dues làmines de regal. Fly High!

(click a sobre per ampliar les imatges)

  1. Canción de hielo i fuego es b-r-u-t-a-l. Sembla mentida que no tingui més repercussió que la que té. D’aquí trenta anys en faran pel·lícules com El senyor dels anells. De fet vaig llegir que s’estava fent una serie. Per sort, nosaltres ja ho haurem llegit abans.

  2. Eso sí que debería salir en la tele, que una sentada de firmas de libros tiene más cola que el famoso iphone.
    Por cierto, te robo descaradamente la foto, es infinitamente mejor que la que me mandó Fando por el movil

  3. Uo! Quina sort! Ja pots desar bé aquest volum, Marc! 😀
    Com ja han comentat, vindrà a Bcna, però no crec que m’hi pugui escapar 🙁

    I sobre la Cançó de Foc i Glaç no cal que afegeixi res més! És brutal! La vaig començar fa uns mesos i ja em queda poquet per acabar el Festín de Cuervos. I en vull més! ^-^

    Salut!

  4. I can speak for a long time about the historical knowledge of research papers writing, but will state that the order an essay service could accomplish the greatest original essay eternally. Is it right?

  5. I think that you have to share the advices about architecture thesis connected with this good topic composing. Just because some people don’t really get know the easiest way to do it and always utilize a support of the thesis writing service.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!