Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

 

Nuet votarà l’1-O: «Estarem amb la gent mobilitzada» | NacióDigital

Nuet votarà l’1-O: «Estarem amb la gent mobilitzada» | NacióDigital

El líder d’EUiA i membre de la direcció de Catalunya en Comú, Joan Josep Nuet, participarà en la votació de l’1 d’octubre. Així ho ha avançat en declaracions a la SER, on ha volgut deixar clar que els comuns ja han pres partit: “Entre l’immobilisme i la participació estarem amb la gent mobilitzada”. Això sí, seguint el posicionament oficial aprovat el dissabte, el dirigent ha recordat que en cap cas l’1 d’octubre es celebrarà un referèndum però sí una mobilització que pot servir per forçar el PP a seure a “dialogar”.

Nuet se suma així a la responsable de Comunicació, Elisenda Alamany, i al primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, que la setmana passada ja van avançar que participarien en la votació de l’1 d’octubre.

Nuet ha explicat que Catalunya en Comú no deixa de ser una “fotografia en petit de la Catalunya real”. És per això que, ha dit, entenen que hi hagi milions de persones que l’1 d’octubre vulguin votar però també que hi hagi molts catalans que es quedin a casa perquè no se senten interpel·lats. “No els enfrontarem”, ha afirmat. Això sí, ha recordat que és “per culpa del PP” que Catalunya no pot celebrar un referèndum pactat amb el govern espanyol.

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!