Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

2 de maig de 2017
0 comentaris

Seminari “Memòria d’una determinació”

La Diputació de Barcelona i l’Arxiu Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià (Monestir de Poblet) organitzen per al proper dimecres 7 de juny de 2017 el seminari “Memòria d’una determinació” en motiu del 40è aniversari del retorn del Molt Hble. Sr Josep Tarradellas, President de la Generalitat de Catalunya (1954-1980).  Després de trenta-vuit anys de dictadura franquista i d’un forçat i llarg exili, amb el seu retorn a Catalunya el 23 d’octubre de 1977 el president Tarradellas va aconseguir el restabliment de la nostra institució d’autogovern. Aquest seminari tindrà lloc al Palau de l’Abat del Monestir de Poblet, seu de l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià, de dos quarts de deu del matí a les sis de la tarda i comptarem amb diverses ponències d’experts en la figura del President amb el seu col·loqui posterior i una taula rodona. Ben aviat, tant bon punt tinguem el programa maquetat, us l’adjuntarem per correu electrònic.

La inscripció és gratuïta i podeu formalitzar-la al telèfon 977 871039 (Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià) o al correu electrònic atarradellas@poblet.cat.

Per tal de facilitar la logística a l’hora de dinar us oferim l’opció de quedar-vos al restaurant del Monestir per un preu de 20€. Podeu confirmar aquesta tria en el moment de la inscripció.

Esperant poder-vos saludar personalment el dia del seminari rebeu una cordial salutació,

Salutacions cordials,

Núria Gavarró i Rodríguez

Directora

direccio.atarradellas@poblet.c

www.poblet.cat

www.facebook.com/arxiuMTM

twitter.com/arxiuMTM

Tel: 977 871 039

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!