Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

1 d'octubre de 2016
1 comentari

El uso del referéndum como instrumento de la derecha populista en Europa

“En nombre del pueblo”, nuevo lema del Frente Nacional (foto de AFP) EL ÉXITO DE LA DERECHA POPULISTA RADICA EN QUE HA CONFORMADO UN VIGOROSO MOVIMIENTO CONTRA LA GLOBALIZACIÓN,  que no se define como tal y que es muy diferente al de los fascismos (…)

 

http://twitter.com/perermerono

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

  1. Vaja, un altre que està en contra dels referéndums per raó de que “probablement la gent triï allò amb que no combrego”.
    Aquest argument que no té cap fonament democràtic, ja el va utilizar (en la redacció de la Constitución española del 77) en Jordi Solé-Tura per donar força [de caire autoritari] als partits polítics. Més aprop nostre, el sr. Benach (flamant “esquerranós i republicà” President del Parlament de Catalunya) va donar uns arguments semblants per aturar una ILP per fer un referéndum per la independència de Catalunya (recordar que només Solidaritat per la Independencia va donar suport a l’ILP. Els fruits d’aquest suport van ser que a les següents eleccions, Solidaritat no va aconseguir prou suport electoral per tenir representativitat al Parlament).

    Atentament, i bona setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!