Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

28 de juliol de 2015
0 comentaris

Albiol: “No he perdut mai unes eleccions”

Aclarim d’entrada, un parell de conceptes, tot parlant de l’exalcalde de Badalona: García Albiol no és pas feixista; García Albiol és un polític de dreta populista sense antecedents franquistes (…)

L’exjugador de bàsquet del Joventut de Badalona, amb 2 metres d’alçada, això sí, es xenòfob i racista per interès i càlcul polític.

És un professional de la política, únic lloc en el que va començar a feinejar de ben jove.

També és un home incansable en la seva visita als barris més populars, en la conversa cara a cara amb el veïnat més obrers i populars on bat, àmpliament i amb contundència, a les esquerres.

La seva arribada al lideratge del PP català és la carta més preuada perquè el partit conservador torni a bategar políticament cap amunt tot exportant el “model Badalona” de populisme de dretes que tan bons resultats dóna a diferents punts d’Europa, que no aquí, per ara.

Darrere de les seves formes d’expressió abruptes, xulesques, del seu posat de milhomes, s’amaga un polític molt i molt ambiciós, tenaç, pencaire com n’hi ha pocs.

Albiol, com un brau, anirà de pet cap al graner electorat de Ciudadanos, en primer lloc, i després del vot socialista, una sitja de la qual se n’ha nodrit, a bastament, a Badalona.

Jo no voldria que fos així, però crec que el PP a Catalunya pot començar a recuperar pols, i presència en els barris més obrers i populars, entre les persones de més edat…

García Albiol: ha nascut un estel? Aviat ho sabrem.

http://twitter.com/perermerono

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!