Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

10 de febrer de 2015
0 comentaris

Assemblea.cat: Badalona de Carnestoltes

Sabies que… serem a la 33a Rua  de Carnestoltes de Llefià?…

QUAN: El proper dissabte 14 de febrer a les 17h de la tarda. QUÈ: Què podem fer, uns republicans com nosaltres? Doncs anar-hi en una Comparsa, vet-ho aquí. QUINA DISFRESSA: És secreta, ara, si t’apuntes a disfressar-te amb nosaltres, ho sabràs abans que ningú 😉 QUI ORGANITZA: Doncs qui s’hi apunti de l’ANC-Badalona i Òmnium-Badalona fins el dimarts, 10 de febrer. Necessitem unes 12 persones, i també algú que pugui fer sonar timbals, gralles o qualsevol instrument que es vulgui sumar a la rauxa i disbauxa.  APUNTA’T amb nosaltres!! Qui vulgui formar part de la història que ho digui prest a badalona@assemblea.cat  Només hi faltes tu. I ens ho pasarem molt bé!

…el Pacte Local pel Dret a Decidir fa un acte el 12 de Febrer?

El Pacte Local pel Dret a Decidir, convida a tots els ciutadans a la xerrada en que els ponents, Ismael Peña (expert en informació i tecnologia de la comunicació), en Jordi Muñoz (politòleg) i en Ricard Vilaregut (politòleg), ens explicaran i reflexionaran sobre el 9N a Badalona. Ens faran una relexió sobre la participació durant la jornada del 9N a la nostra ciutat i ens donaran diferents punts de vista, moltes maneres de llegir-ne els resultats i diverses conclusions. Ens trobarem el proper dijous 12 de febrer a les 19h a la seu de la Federació d’Associacions de veïns i veïnes de Badalona. (C/ Marina, 63).

… col·laborem amb les territorials del Barcelonès per ajudar a ampliar la majoria social a favor de la independència? 

Si estàs interessat/da en col·laborar i treballar com a voluntari en qualsevol de les properes jornades intensives (com la que vam fer a Badalona el dia 24 de Gener), envia’ns un e-mail a badalona@assemblea.cat . T’esperem a la propera intensiva el dia 21 de Febrer a Sant Adrià del Besòs. 
Tots junts ho farem possible!

Laia Morgui  |  Marta Pocino  |  Marta Gonzàlez
Secretariat Local ANC – AT Badalona per la Independència

Tota la informació

http://twitter.com/perermerono

CANIGÓ, setmanari independent dels Països Catalans

BRAUN, memòries d’una fàbrica / BRAUN, memorias de una fábrica

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!