Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

11 d'octubre de 2005
4 comentaris

Merkel = Schröeder

Ja veieu com són les coses: la socialdemocràcia alemanya fa campanya sota el crit que ve la dreta, marcant diferències. Es presenta amb un programa electoral progressista però amb l’aval d’una gestió netament neolliberal i un programa ocult de govern en la mateixa línia.

Schröeder, l’espavilat, aconsegueix d’empatar. Un cop aquí, és l’hora de la veritat: pactar amb l’esquerra real i els verds per fer una política en favor de les majories socials o bé bastir una gran coalició amb la dreta per tal de fer això: una política de dreta.

La tria? continuar fent una política de dreta, ara, però, formant govern amb la CDU-CSU. Cap sorpresa, doncs. Prou que ho sabem: SPD és igual a CDU.

Recordar, malgrat tot hi ha bones notícies: que l’esquerra socialista ha passat de 2 diputats en l’anterior Bundestag a 52 en aquest, amb més de 4 milions de vots -1 milió d’ells pispats al molt dretà SPD.

¿Fins quan els mal anomenats socialistes ens seguiran aixecant la camisa?

  1. Bona notícia si puja l’esquerra ? dolenta si ho fa la dreta ? No són tots iguals ? al segle XXI ja fa pudor això de dretes i esquerres. Qui mana fa el que pot o el que vol, i tots iguals. Ah ! i dir que els verds son progressistes ja és prendra-li el pel a le gent.

  2. "Us" continuaran aixecant la camisa? Qui sou vosaltres, pretesos enganyats? Ja som tots prou grans per adonar-nos que aquestes etiquetes de dretes, esquerres i mig-pensionistes fa anys que han caducat? El que dol, us dol, és la profunda ingenuitat de creure en l’immensa enganyifa d’això que en diuen democràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!