pepcanals

l'internauta d'Argentona

15 de juliol de 2015
0 comentaris

I si hagués entrat aquell putt o hagués guanyat el set-ball?

Són preguntes que es fan els jugadors dels dos esports que més he practicat en la meva vida, el golf en els darrers 23 anys i el tennis en els 28 anteriors.
Dons en la vida passa exactament el mateix. Sovint ens qüestionem que hagués passat si en un moment determinat haguéssim pres una decisió diferent a la presa.
Malauradament, o no, no disposem d’una màquina del temps que ens permeti fer marxa enrere i provar com aniria la nostre vida si haguéssim optat per una opció diferent en un moment concret.
Tot això em ve al cap en un dia que sembla que serà històric, un cop més, per Catalunya. Aquest migdia CDC i ERC han d’explicar l’acord que han arribat per presentar una llista unitària per les eleccions previstes pel 27S i que té el vist i plau de la AMI, l’ANC i Omnium, a més de la participació dels que han marxat del PSC, plataforma MÉS, i els que ho han fet d’UDC, DC demòcrates per Catalunya, fent servir un cop més la paraula democràcia, tant ultrautilizada, com comentava ja fa temps en un altre post.
A partir d’ara molts començaran a fer cabòries sobre si hagués sigut millor anar per separat, si hauria sigut millor si la CUP s’hagués afegit, si si, si, si,… però la realitat es que tot són suposicions, com que hagués passat si el putt hagués entrat o hagués consolidat el set-ball.

A l’espera de saber quins seran els tres primers noms de la llista el que sabem segur que que Mas i Junqueras ocuparan la quarta i cinquena posició. Sembla que per allò de la paritat dels tres primers dos hauran de ser dones.

Mentre escrivia acabo d’escoltar que Raül Romeva http://blocs.mesvilaweb.cat/raulromeva/ serà el n.1, la 2 l’ex-presidenta de l’ANC i 3 Muriel Casals presidenta d’Omnium. En principi sembla una bona elecció.

Ara tenim pel davant 74 dies engrescadors amb un 11S a la Meridiana de Barcelona on suposo s’intentarà fer un altre exhibició de la força del independentisme.
Els arguments en contra d’aquesta llista unitària dels partits «unionistes», per a mi ho són tots els no independentistes, han estat, segons la meva opinió, força pobres.
La Camats d’ICV dient que la CUP són el cavall de Troia de Mas, no es un intent desesperat de frenar la marxa de votants del seu partit?
L’Iceta del PSC dient que la llista es una anomalia democràtica. La resposta d’Antoni Bassas avui ha estat clara i contundent
http://www.ara.cat/arabassas/editorial/editorial-Bassas-anomalia-democratica-espanyola_3_1394290560.html
El portaveu del PP al Congrès va dir que es un fracàs del independentisme que hi hagi ciutadans aspirants a polítics, es terrible. Sense paraules.
Arrimades del Ciutadans diu que els que no tenen projecte han de fer aquestes coses. Una frase pels titulars. Ara bé reconeix que Espanya no funciona i que cal reformar-la. Ja ho hem intentat fins l’extenuació però no ho hem aconseguit.
Per acabar l’Arrufat de la CUP diu que ha guanyat el projecte de Mas. Potser el que ha guanyat es el camí cap a la independència? Espero que després del 27S actuïn a favor del país i no facin com a Argentona pactant per aconseguir l’alcaldia a costa de la llista més votada, malgrat els programes amb ells eren molt similars, i fent-ho amb dos partits no sobiranistes PSC i ICV.
No opino sobre el que ha dit UDC ja que crec que serà un partit totalment residual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!