Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Nadal 2019 a Badalona: recomanacions enllaçades

Ampolla especial per al Nadal 2019.
Ampolla especial per al Nadal 2019.

Del Nadal inclusiu i descentralitzat q vam promoure quan érem al govern de Badalona com a Esquerra Republicana – Avancem MES conjuntament amb Guanyem i Iniciativa per Catalunya-EUiA es mantenen projectes interessants, més enllà dels llums efímers (i discutibles) de l’#holaNadal, com ara els patis oberts, les propostes culturals als barris, el parc esportiu de Montigalà o l’aposta de singularització dels Tornemis, que han anat reforçant-se feliçment fins a fer-se amb tota una Fàbrica de Joguines.

Aquest apunt del blog aplega un seguit d’enllaços i continguts per viure a totes el Nadal a Badalona. Coses a fer, regals km0 i activitats culturals per a petits i grans.

A la ciutat, hi ha tres recomanables exposicions en marxa:

La mostra de pessebres, FIL amb la meva visió personal i una recomanació especial a banda del fantàstic pessebre de la plaça de la Vila (obra de Carme Ayza), el dels pares Carmelites, del Verano (diuen que és l’últim any que el fa).

Entrades amb ‘regal’ al Zorrilla i un festival que us farà quedar bé segur: el Blues i Ritmes 2020 ja té les entrades a la venda (més sobre l’edició d’aquest any aquí). Com a opcions per a regalar també teniu les propostes de Vi Emocions de la DO Alella.

En clau local, el Saltamartí ha aplegat els llibres d’autoria badalonina aquest 2019 aquí. Potser us dona alguna idea.

La Maria del Mar Serra i en Miquel Bernis (super Gegant) tenen obres estrenades aquests darrers mesos. Discos rodons que poden ser un bon present.

Aquí podeu conèixer el meu #top10 de llibres de 2019 i en aquest altre enllaç els meus discos de l’any que acaba.

Altres activitats i informació d’interès:

I per cert…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent