Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Una llista que representa tots els districtes i la diversitat de la ciutat

Diferents moments de l’assemblea de dijous en què es va escollir la llista d’ERC per sumar amb Guanyem.

Content de sumar a la coalició amb Guanyem una llista d’ERC que és cremallera, que recull gent de tots els districtes i de procedències diverses, que manté l’acord estratègic amb Avancem i que fa lloc també lloc a la nova militància: sumem en els primers llocs el qui us escriu, la treballadora social Ana Maria Lara en segon lloc, el físic Àlex Montornès (3), l’arquitecta argentina Muriel Figueroa (5), l’Aritz Bel (6) per part del Jovent Republicà i la directora de projects socials Clara Solà (7). En aquest enllaç podeu repescar la nota de premsa que hem fet com a secció local.

També formen part de la candidatura d’ERC, que ara caldrà ‘casar’ amb la de Guanyem, l’Alzira Cortacans (9) i els regidors Francesc Ribot (10) i Agnès Rotger (11), tancant. Jose Andrés Espinosa, Marta Diaz i Jordi Tugas són suplents. Els candidats d’Avancem són en Manel Sorribas (4) i l’Elisabeth Garcia (8).



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent