Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 38/2018] Bones notícies a mitges amb l’IBI i dades de seguretat enganyoses

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 38 de 2018]

🏖️ ERC va reclamar dimarts a la delegada del govern espanyol l’estabilització de les platges i la descontaminació del litoral badaloní. Teresa Cunillera va visitar la ciutat i vam aprofitar per recordar-li que el nostre grup fa temps que reclama mitjançant al·legacions al pressupost de l’estat, que es compleixi el deute amb el municipi.

🏢 #Badalona posa en marxa campanya subvencions d’IBI, a partir d’aquest dilluns 24 de setembre. Una bona notícia a mitges. Aquí explico perquè.

🚦 Setmana de la mobilitat controvertida amb una programació d’actes interessant; però amb uns esperats camins escolars q entren en funcionament amb una certa precipitació i alguns problemes de senyalètica i algunes notícies inquietants, com l’ambigüitat del govern en defensar un passeig marítim sense vehicles. Aquí els camins que s’inauguren.

👮‍♀️ Aquesta setmana s’han conegut les dades sobre seguretat, una lectura volgudament negativa. A quina agenda serveix aquesta mirada? Més, aquí.

⚡️ Resum 2.0 del #debatbdn d’aquest mes a Televisió de Badalona sobre actualitat política a la ciutat. Aquí podeu recuperar el més destacat del que es va comentar a la tertúlia.

🔬 El campus sanitari i d’investigació de Can Ruti, un dels nostres grans capitals de ciutat. Aquí un resum de les darreres descobertes, només en el darrer mes!

📅 Aquesta setmana ens hem reunit amb l’associació de Sant Crist, de La Mora i de Coll i Pujol. També amb la FAVB i la Fundació Badalona Capaç. Hem participat també en els actes de la Setmana de la Mobilitat i en les diferents concentracions per les llibertats i els drets a Catalunya (20S + dilluns a la plaça de la Vila). Més sobre la meva agenda, en aquest enllaç públic.

Seguim!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent