Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 26 d'abril de 2018

[Setmana 17/2018] Reclamar, mentre calgui, les inversions que ens pertoquen

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 17 de 2018]

Ahir amb Esquerra Republicana Badalona ens vam desplaçar a Madrid per reunir-nos amb els nostres representants al senat i al congrés. Denunciem els incompliments de l’estat, a qui fins a l’últim moment hem de reclamar les inversions que ens pertoquen com a país i com a ciutat.

Entre les inversions reclamades: estabilització platga a la Mora, descontaminació solars i construcció del passeig marítim; això i més recursos per a rehabilitació d’habitatges, entre d’altres.

Una jornada de treball profitosa gràcies als senadors i congressistes que ens van caompanyar, com la Mirella Cortès, en Quim Ayats, en Bernat Picornell, en Gabriel Rufian, la Teresa Jordà i l’Ester Capella.

Aquí podeu ampliar la informació:

🗒 Notícia ERC.
📱 Resum Twitter.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent