Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Acció de dignitat llargament esperada al lateral de Sant Crist

15095681_10154035382312647_1608613114117219340_nUna notícia que em fa una especial il·lusió. Aquesta passada setmana van presentar als veins de Sant Crist el projecte de renovació provisional del lateral a l’altura del barri, a l’espera de les obres definitives (i que malauradament no estan calendaritzades encara).

És un pas de dignitat, llargament demanat. Ens queda molt per fer encara, però això no fa menys important la notícia, malgrat la seva tossuda modèstia. Ara mateix tenim un projecte executiu que defineix les millores a fer, sobretot quant al paviment, accessos i il·luminació, que esperem poder licitar el gener.

D’altra banda, en la proposta de pressupost de la Generalitat per al 2017 es recull un milió d’euros per a fer front a les expropiacions d’aquest tram. Aquests diners, s’afegeixen al milió també compromès per l’Ajuntament per al mateix tema.

+ info: http://ow.ly/3jW6306u17n



    1. No és veritat que no s’hagi fet res, hem enllestit el projecte i hem aconseguit la disponibilitat del crèdit (que ens ha fet retrassar una mica). Estem ja a punt de licitar. Esperem donar bones notícies aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent