Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

7 bones notícies recents sobre l’autopista c31

reunio-c-31
Article del mes de juliol al Diari de Badalona:

 

  1. La setmana passada ens vam reunir a Can Cabanyes representants de la FAVB, del Departament de Territori de la Generalitat i de l’Ajuntament, conjuntament amb les associacions de veïns directament implicades pel pas de l’autopista. Era la presentació formal d’una comissió de seguiment que aplega les dues administracions que s’han conjurat a treballar plegades i un veïnat exigent, implicat i constructiu. Més informació aquí.
  2. Aquella mateixa setmana, el ple de Badalona havia aprovat inicialment al ple el pla Recupera, que inclou una partida per fer un arranjament provisional al tram del Sant Crist del lateral de l’autopista, avui en estat de degradació vergonyosa. Més informació, aquí.
  3. L’Ajuntament ha començat a treballar amb l’AMB aquesta setmana l’expedient que ha de permetre aportar al Consorci de Sant Crist un milió d’euros per a projectar i construir un bloc de pisos. L’objectiu? Reallotjar els primers veïns afectats i alliberar el sòl necessari perquè la segona fase dels laterals es pugui licitar abans d’acabar el 2019. Més informació, aquí.
  4. El Departament de Territori de la Generalitat ha anunciat aquests darrers dies que les cates arqueològiques de la primera fase estan a punt de començar, i també l’Ajuntament ha explicat que a finals de setembre executarà els enderrocs previstos a Martí Pujol. El projecte de la primera fase s’ha endarrerit uns mesos, però va avançant… no està parat. Més informació, aquí.
  5. Més coses: ha començat l’estudi de mobilitat requerit a instàncies municipals per estudiar l’impacte dels laterals en la circulació a la ciutat i s’ha licitat ja un estudi per evaluar l’impacte acústic de l’autopista al seu pas per Badalona. Més informació, aquí.
  6. L’Ajuntament ha anunciat també que farà obres a Torrent de la Batllòria i a Molí de la Torre amb doctor Daudí, per millorar connexions amb el futur lateral, i així fer que el nou vial contribueixi més eficientment a la millora de la mobilitat a la ciutat. Més informació, aquí.
  7. L’Ajuntament i Territori han acordat sol·licitar aquest mes formalment la instal·lació d’un radar per trams a la c31. Ha de permetre reduir impacte sonor i de contaminació als veïns de Badalona. 

Més informació:



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent