Oi?

Algunes notes d'un bloc d'Oriol Izquierdo

Publicat el 25 d'agost de 2015

Tot suma

Logo L'espai 700x470

Fa una mica més de dos anys naixia Sopa de Lletres, que ha anat apareixent entre aquestes notes, sobretot quan algun mitjà se’n feia ressò. Avui en parlo per altres motius: al costat de Sopa de Lletres, la botiga, ara s’hi va preparant L’Espai, que si tot va bé obrirà abans no s’acabi el mes de setembre.

I per això, per tirar endavant aquest nou projecte, complementari de l’anterior, hem llançat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma totSuma.

Jo vinc d’un medi en què demanar diners, demanar-ne sobretot, no era precisament ben vist. Per això quan vaig sentir a parlar del crowdfunding se’m van despertar recels i escepticisme. Fins que vaig veure que la cosa funcionava i jo mateix vaig decidir fer aportacions a algun projecte que m’engrescava.

Ara, ja ho veieu —aquí, si voleu—, ens hi hem llançat nosaltres mateixos. Al final em sembla que hem entès que no es tracta de “demanar” diners o de “donar-ne”, sinó més aviat de compartir un projecte, de donar als que hi tinguin interès l’oportunitat de sentir-se’n part, com una forma 2.0 més de practicar un win-win. I això fem.

L’Espai Sopa de Lletres serà una granja cafeteria que apostarà, com hem fet a la botiga, per l’alimentació saludable i els productes de la terra, pel tracte directe i cordial. I, també, per posar, al costat de la taula, la cultura, en el sentit més ampli i en tots els específics que se’ns acudin, a l’abast dels nostres clients. Doncs això: ens hi ajudeu? Perquè tot suma, i entre tots sumem.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sopa de Lletres | s'ha etiquetat en , per oi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent