Oi?

Algunes notes d'un bloc d'Oriol Izquierdo

Publicat el 31 de maig de 2011

“Una festa sobre rodes” a Faristol

Acaba de sortir el número 69, amb data d’abril, de Faristol, la revista del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, que en la seva àmplia secció de crítica publica, entre els títols per llegir a partir de 7 anys, aquesta nota d’Oblit Baseiria dedicada a Una festa sobre rodes: […]
El relat d’una festa d’aniversari amb un grup de nens i nenes, dos d’ells amb paràlisi cerebral. una història quotidiana, breu i senzilla, narrada amb una gran dosi d’amor i respecte, i deixant de banda dramatismes i sentimentalismes edulcorats.

El conte està adaptat amb un sistema pictogràfic de comunicació augmentativa.

Les il·lustracions acompanyen molt bé el text. Són imatges descriptives que ajuden a entendre millor tot el que s’explica al llarg del conte.

És remarcable la sensació d’alegria, humor, diversió… que respira i ens comunica tot el llibre, tant pel que fa al text com a la imatge, com el relat de qualsevol festa d’aniversari d’infants, tot i que en alguns moments el que s’hi explica és complicat i dur de pair. 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Una festa sobre rodes per oi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent