28 d'abril de 2008
Sense categoria
3 comentaris

TARDA DE PREMIS

El passat divendres dia 25 vàrem assistir a l’entrega de premis del Certamen Literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament d’Esparreguera i quina va ser la nostra sorpresa en saber que dels cinc Premis otorgarts a l’etapa de Secundària, quatre eren per alumnes de la nostra escola, dos dels quals per la nostra classe. Concretament, es va premiar un text narratiu de la Júlia en la categoria del Primer cicle d’ESO i també vam ser premiats en la modalitat de text col·lectiu.

Si voleu saber amb quins textos vàrem guanyar el premi de tota la classe, podeu llegir el post del nostre bloc  De Claus Oldenburg i Coosje Van Bruggen…fins a Mercè Rodoreda, on ja vam publicar les descripcions de les Flors que ara han estat premiades.

Com a premi, podem triar llibres per la classe. Aquest matí ja hem començat a fer una bona llista dels que ens agradaria poder comprar. Si teniu títols per suggerir-nos, feu-nos arribar un comentari.

  1. Des de la Classe del Vampir us volem felicitar pels Premis que heu rebut. Ens fa molta il·lusió aquest fet i us animem a seguir treballant.

    Nois i noies de la Classe del Vampir i Patrici

  2. L’enhorabona a tothom!
    La veritat és que les descripcions que vau escriure sobre les flors de Viatges i flors, de Mercè Rodoreda eren precioses. Bona feina!
    Una abraçada.

  3. Jo també vaig assistir a l’entrega de premis i de veritat que em va encantar el vostre text. He anat a l’altra entrada del bloc on hi són tots els altres. Us el mereixíeu el premi, heu fet molt bona feina!

    Jo us animo a seguir treballant així.
    Moltes felicitats guapos i guapes!
    Seguiré visitant aquest bloc ple de cultura i notícies.

    Molts petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!