21 d'abril de 2018
0 comentaris

CAL RECUPERAR LA GENERALITAT PER SORTIR DE L’ ATZUCAC.

RECUPERAR EL GOVERN DE LA GENERALITAT PER PART DE LES FORCES POLÍTIQUES CATALANISTES ÉS L’ UNICA MANERA, AVUI PER AVUI, DE COMENÇAR A SORTIR DE L’ ATZUCAC AHONT ÉS EL NOSTRE PETIT PAÍS.

ALGUNS PARLEN DE COM SI AQUESTA GENERALITAT FOS UNA MENA DE DIPUTACIÓ PROVINCIAL A L’ ENGRÓS, PERÒ RES MÉS LLUNY DE LA REALITAT DE CADA DIA, DONCS TÉ UNA IMMENSA QUANTITAT DE COMPETÈNCIES, CENTENARS DE COMPETÈNCIES I CAPACITAT LEGISLATIVA COM NO TENEN  LA IMMENSA MAJORIA DE LES INSTITUCIONS SUBESTATALS A EUROPA. 

L’AUTONOMIA NO S’ HA ACABAT A CATALUNYA, NOMÉS CAL AGAFAR-LA, PENDRE’N POSSESSIÓ I POSAR-SE A FER FEINA.

MOLTA GENT NO ENTENEM PER QUÈ ELS NOSTRES POLÍTICS S’ EMPATOLLEN EN VIARANYS PLENS D’ ESBARZERS QUE NOMÉS ELS HI PORTEN DISGUSTOS I ELS HI PODEN DESTROSSAR LA VIDA.  

Les victòries parcials i de moment victòries, sobre la situació judicial del President Puigdemont i dels altres exiliats. contrasten amb la llosa judicial que encara cau sobre la resta de membres del mateix govern i parlament, sense oblidar els altres encausats.

Un govern nostre  podria plantar cara, ni que fós mediaticament, a totes les accions dites repressives i arbitràries del govern espanyol comandant la nostra institució més preuada: LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Ni que fós amb president ‘provisional’ acordat per tothom com a provisional, sense deixar de lluitar  perque l’ Estat espanyol restitueixi  tota la legalitat, el govern nostre evitaria aquest futur tant negre que preveuen molts dirigents independentistes instalats en el no fer res autonòmic, sense entendre que el poder autonòmic, és el camp base de qualsevol grau de sobirania  que es vulgui aconseguir, avui per avui.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.