Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

19 de setembre de 2012
0 comentaris

Diari d’un català abans de ser lliure. Vuit dies després del #11s2012. Fora de joc

Avui dimecres 19 de setembre m’he llevat aviat. A les 8 tinc visita amb el metge de l’ull. Ahir vaig anar dormir desprès de veure l’emotiu documental sobre Pau Casals. Com sempre entre lleguir emails i piulades, es feien la una pasada.
El pare em va trucar per parlar una mica de la situacio de Catalunya. Malgrat és independentista i convergent, creu que al final tot acabarà malament, amb el Mas o Pujol a la presó, acusats de corrupció o d’altre acusació greu. En canvi jo sóc optimista. Al final ens van apostar un sopar car. Però com que a mi m’agradaria no equivocar-me i que Catalunya se’n sortís, finalment l’ aposta és al revès. Paga el qui la encerta.

M’ha despertat el meu fill, avui és el seu aniversari. Ha fet 9 anys. Volia que baixés aviat a esmorzar perquè volia obrir el seu regal. Desprès la dona m’ha portat a el meu fill cap al centre de la ciutat, a on està l’escola. He fet un quilometre a peu fins arribar a la consulta del metge.

Sort tinc que hi ha una bona amistat el metge de l’ull. Desprès de mirar-me a fons quan li he dit que veia una taca negra incipient al costat esquerra que abans no hi era, el metge a trobat que tinc un desprendiment de retina. Collons!!

Ara estic escrivint aquest bloc des de l’hospital a on estic ingressat esperant la visita de l’anestesista. Demà m’operen i si tot va bè , estare entre 3 o 4 setmanes, fora de joc.

Això implicarà que durant uns dies no podrè escriure el meu diari.

Endavant les atxes !!

Dimecres 19 de setembre del 2012
St. Vicentius -klinikum
Karlsruhe – Alemanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!