Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

18 de setembre de 2012
1 comentari

Diari d’un català abans de ser lliure. Set dies després del #11s2012. Guerra cibernètica

Avui som dimarts 18 de setembre del 2012, set dies després del #11s2012. M’he aixecat a dos quarts de set del matí. He anat a les set del matí a treure sang per fer anàlisi. Porto quinze dies de baixa per culpa d’un vessament de sang dins de l’humor vitri de l’ull dret. Encara tinc per almenys una setmana de baixa.

Ahir vaig veure al MHP Pujol al #elconvidat. Va ser emotiu i em va agradar. Remarco la frase que va dir més o menys “la nostra generació, va néixer en un moment dolent, però vam treballar per millorar la nostra nació, no sé si ens hem sortit prou bé, però alemanys ho vam intentar”.  Em va fer pensar a aquesta epístola al meu pare: Carta a un pare convergent que vaig escriure fa més de quatre anys a un bloc. Crec que no cal dir res més.

Abans vaig veure el final del debat que feia la cadena Al-Jazeera amb el títol: “Farewell Spain?. Will Catalonia become Europe’s newest state? We examine the increasingly popular Catalan separatist movement.” . Només vaig veure els darrers 15 minuts. Però em va semblar molt bé pels nostres interessos. La generació que varem néixer a partir dels seixanta, no estem tan condicionats a l’opressió que varen viure els nostres pares i que representa el MHP Pujol. És nota amb l’argumentació que es va donar al respecte, malgrat l’investigador Carles Muntaner estava obstinant anar contra CiU i va fer incomprensible els seus arguments, pels qui ho escoltaven i no coneixen la política catalana. El vídeo d’Al-Jazeera va utilitzar part de la informació del vídeo CCN que va fer al respecte en anglès, que cal reconèixer la bona idea que van tenir en fer-ho. El millor van ser tant l’Alfred Bosch com la Clara Ponsenti, que sempre van mirar de fer veure que no és una sola qüestió de diners. Aquest és un punt clau que remarcar sempre als mitjans internacionals.

Per l’altre costat, la xarxa de webs dels catalans al món (http://www.catalansalmon.com) que té en aquests moments està present en més de 200 ciutats per tot el món, està sotmesa a un atac d’hackers espanyols. Ara està tancada mentre s’està cercant la manera de protegir-lo. Però els hackers van aconseguir posar la bandera espanyola mentre sortia l’himne espanyol. La guerra cibernètica contra Catalunya ja ha començat.

Endavant les Atxes!!

Dimarts 19 de Setembre del 2012

Karlsruhe

Baden-Württemberg

  1. Manel, com ja saps penso que les reticències contra CiU són justificades, si bé dono suport a Mas demà i ene genera, és el president i líder legítim, etc. No sé si has vist avui a Delgado, comunistot ell, dient que l’esquerra transformadora havia d’anar cap a l’independentisme per no deixar CiU aprofitar-se de l’onada, etc. Llenguatge rovellat, insuficient (com pot CiU ser oligàrquica i massiva alhora?), però suposo que veus que és una gran notícia si fins els comunistots irredents i menja-nens ja es passen a l’independentisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!