SAVIESA DE GOS

Xavier Massot Martí, de Lleida estant

20 d'octubre de 2014
0 comentaris

OCTUBRE DE COMÈDIES

Ah_os_qued_isTïtol: Ahí os quedáis (This is Where I leave you)
Director: Shawn Levy
Actors: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Rose Byrne
Valoració: 5 sobre 10

Comèdia amable, a partir d’un funeral d’una família jueva no practicant. Mostrant les contradiccions de cadascun dels integrants de la família, en una cerimònia de catarsi familiar, amb sorpresa lèsbica final, que com tota pel·lícula americana té un final més aviat feliç (no exactament com a la novel·la original de JonatHan Tropper on s’inspira). Bona interpretació dels actors, amb una reapareguda Jane Fonda, en la qual lamentem els excessos de la cirurgia plàstica (una llàstima!).

Les_doy_un_a_Títol: Les doy un año (I give it a year)

País: Regne Unit

Director: Dan Mazer

Actors: Rose Byrnee, Anna Faris, Rafe Spall, Simon Baker

Valoració: 6 sobre 10

Una bona comèdia britànica (cosa que vol dir qualitat), ambientada a Londres a partir del repte d’una parella i aguantar costi el que costi durant un any, encara que la cosa no acabi de funcionar. Finalment tot es resoldrà al mig de l’estació de King’s Cross. També hi destaca l’aparició l’actor de la sèrie “El mentalista” (Simon Baker, encara que tot gira entorn de la bona actuació de Rose Byrne, aquest cop en un paper més còmic, que darrerament apareix en vàries pel·lícules a les cartelleres. Això vol dir que deu tenir la virtut d’una treballadora que no vol descansar, cosa que hem de valorar.

As_nos_vaTítol: Así nos va (So it goes)

País: EUA

Director: Rob Reiner

Actors: Michael Douglas, Diane Keaton

Valoració: 6 sobre 10

Una bona direcció fa que una pel·lícula que podria passar inadvertida posi de relleu la tasca dels actors. Sobretot, una esplèndida Diane Keaton, que en la seva bona vellesa, encara és capaç de sorprendre amb el registre de cantant (encara que no tingui una gran veu). El contrast entre un vidu amargat i una vídua acollidora i empàtica funciona. D’altra banda, la trama no planteja cap misteri i des del minut 10 ja sabem com acabarà, però mentrestant hem gaudit veient en acció dos bons actors mostrant ofici i talla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!