La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Black Jack sentimental

Quan portàvem huitanta minuts ja no m’aguantava en cap altra posició que no fóra dempeus. Tenia el crit empresonat a la gola, lluitant per eixir, i no parava de pensar “va, vinga, que ja portem massa estona. Fes-me cridar, que estic ja cansada!!”. El Puyal, al darrere, pels altaveus de l’ordinador, omplia d’ànims l’estança. I jo, que sóc de les que no perden l’esperança ni amb la llum tancada -deu ser l’única cosa que no perd, perquè sóc un desastre de persona-, al final ja saltava del nervi. Però no va ser possible, i tinc una pena…

Perquè això de ser d’un equip és com fer una aposta sentimental. Amb el desavantatge que quan estas a disgust no talles i tornes a començar amb un altre club més comprensiu, més intel·ligent i més guapo. L’aposta és quasi involuntària, i de per vida.
Vaig intentar fer-me del València quan vaig aterrar a la Safor. Era en una època d’esplendor per al València, clar. Òbviament, hui en dia intentar fer-se del València és un suïcidi sentimental; trauria més trellat intentant casar-me amb House -el personatge, no l’actor-. Aquell any el València va guanyar la lliga, i me’n vaig alegrar. Crec que fins i tot algú té una foto meua amb una bufanda del València -per a fer-me xantatge el dia que siga rica i famosa :)-. Però no és tan fàcil. Li tinc una simpatia, a l’equip Xè. Però no em va vibrar per dins com el Barça.
Em consola recordar com de bé van jugar, i que van lluitar com a lleons. I ara a esperar una renovació, perquè els clubs no deixen de ser com els aus fènix, i renaixen de les cendres.


  1. Quin “susto”, per un moment he pensat que feies competència a Joan Olivares i assajaves per el premi de literatura eròtica de la Vall d’Albaida, però quan ha sortit el Puyal m’he adonat que els amors eren esportius, culés, i que l’orgásmic gol que no va arribar  va deixar a tu i a molts i moltes insatisfetes.
    Els amors no correspostos son els que mai s’obliden i mes enganxen, culés. L’any que ve Sííí….o potser tampoc?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.