La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Sets

M’agrada aquest títol, perquè és polisèmic: sets de número set en plural? set de "desig ardent de beure"? (això de desig ardent ho han posat els de la Gran Enciclopèdia Catalana, eh?) set d’equip televisiu? Doncs set de joc, de conjunt. Set dels dos sets de claus m’han donat aquesta setmana, claus de dos pisos diferents i nous, als quals visitaré amb freqüència aquesta propera temporada: el pis d’estudiants de València (quina vergonya, senyor, he hagut d’anar a un pis d’estudiants quan ja rondava la trentena); i les claus del nou pis del meu novio.

Sé que el meu vaixell gran encallava en aquests dos ports: però m’han vingut la mateixa setmana, una setmana que per a mi té deu dies laborables seguits, i m’han enganxat amb l’habitació "patasparriba", que si no em pose a netejar en un termini màxim de 24 hores la fauna microbiana del bany em donarà un Òscar a la millor amfitriona.

Bé, tampoc no és cap gran desastre: no significa res tindre dos sets de claus: només que els meus trastos estaran dividits en tres llocs separats. Una vida dividida en tres… i jo amb aquestes pintes. Quan Fira i Festes acabe "a Dios pongo por testigo" que m’unflaré a Valerianes i em passaré 24 hores seguides dormint.

No em mireu aixina; això ja ho he fet alguna vegada.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.