La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Preocupacions com vaixells grans (o filosofia de cafè II)

Diuen que els accidents marítims, amb vaixells grans, són els més angoixants; perquè són accidents que passen com a càmera lenta. Veus com vas a estampar-te directament contra un iceberg, o contra la costa Gallega, o contra el que siga. Tota l’envergadura del vaixell i la lentitud pesada del mar provoquen dues accions al mateix temps: la lentitud, i la impossibilitat d’anar contra elements que superen el que les possibilitats humanes poden bonament fer. Amb la vida de les persones sol passar el mateix.

Les circumstàncies són situacions en un moment determinat. Però aquestes situacions -excepte en casos extrems, com per exemple Telma i Louise- es mouen lentament, d’una manera previsible. Exactament igual que els vaixells grans. De vegades podem virar astutament, però si el gir no es produeix amb certa previsió, el vaixell acaba estimbant-se igualment amb la força que la marea de les circumstàncies podueix.

Les preocupacions les veiem vindre de lluny: sabem que les circumstànices canviaran. Tanmateix, de vegades no ens acabem de fer a la idea que la vida canvia, sobretot la dels periodistes…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.