La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Alternatives al túnning (si és que porta accent)

L’altre dia mirava un reportatge sobre el túnning. A banda de les característiques personals comunes a tots els que practicaven el túnning -això es practica?- em vaig fixar en el comentari d’un d’ells, quan es justificava en la perpetració -sí, és un verb més adient- d’aquest hobby:- És una manera de personalitzar el cotxe.

A vore, senyors del túnning -torne a escriure-ho amb accent, a falta d’un referent ortogràfic. No sé, és que m’ix aixina, amb accent-: no seria millor compar-se un Astra com Déu mana, que gastar-se tots eixos mateixos diners en fer dissimular un Opel Corsa? I si el que volen és personalitzar el seu Astra nou de trinca i amb millors prestacions, ací van alguns consells:

1- La martícula! És una i intransferible, i no la té ningú més. La matrícula és el summum de la personalització.

2- Col·locar-se algun santet, o algun Elvis Prestley penjant de l’espill retrovisor. Jo hi tinc a un Sant Patrici que em va portar Santi quan va tornar d’Irlanda. I per a personalitzar el meu Sant Patrici -de peluix- encara li he afegit una xapa amb el lema "All we need is love" que em va regalar la meua amiga polonesa Basia.

3- Sense anar més lluny, li he personalitzat un parell de voltes el cotxe al meu novio: una fent-li una rascada amb uns embrazers de camí a un balneari fantasma. Han quedat unes rascadetes lleus, però visibles, que segur que no les té ningú més -no exactament-. L’altra personalització va ser tombant-li un tapacubos d’una patada. Ei, jo tenia bona intenció, volia posar-lo bé, el tapacubos. Se n’estava eixint; desafortunadament, jo vaig fer que se n’acabara d’eixir. Ara ja no en porta cap.

4- No sé, a una mala, es poden posar enganxines, parasols als vidres,… i si hom volguera ser del tot original, revolucionari -en el sentit de Mrozek en el seu relat de La revolució, el recomane ferventment-, propose que s’enganxe un moc de blandi-blu, dels que els portaven en els anys 80, al seient del copilot. Segur que ningú més ho porta, i crida l’atenció.

5- Pel que fa al tema dels altaveus, l’últim crit és portar l’emepetrés engegat a la part davantera, amb uns altaveus portàtils. Qui vol sentir reaggeton quan pot escoltar audiobooks?

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.