La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Setmana 14

L’estiu per a mi té 13 setmanes. Si mireu el calendari, des del primer dia de juliol fins al darrer de setembre, són exactament 13 les setmanes que hi ha. A la tele, per a fer el programa, a principi de l’estiu (abans del mes de juliol, perquè un programa a la tele sempre necessita almenys una setmana de preparacions), cree 13 carpetes: setmana 1, setmana 2, setmana 3 i així successivament. I finalment una última carpeta, que es diu FETS. I quan la setmana passa, envie la carpeta plena d’escaletes, presentacions, reportatges i entrevistes a FETS. I poc a poc em van desapareguent les setmanes.
Ara ja estic a punt d’enviar la setmana 9 a la fatídica carpeta de FETS. I comencen les setmanes de dos xifres. Entre això i l’aparició de catàlegs de "La vuelta al cole" -l’última que espere fer com a alumna, si tot va bé-, comence a sentir olor a setembre, a tornada escola, a sabates noves, carpetes de la universitat, capses de llapis de colors (ei, que estudie magisteri, he d’estar oberta a la creativitat), i a plastilina.
Sé que més endavant enyoraré puntualment aquesta boja feina de la tele; però no tinc tendència a la nostàlgia. Només afany de futur; i ara, ganes que arribe la setmana 14.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.