La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

El riu d’Elena

Falta una horeta, si fa no fa, per a presentar per primera volta alguna cosa que he escrit: El riu d’Elena, un conte per a primers lectors amb temàtica mediambiental. Aprofitant que acaba d’eixir i que és la setmana ambiental d’Almoines, el presente ací, al poble, amb contacontes inclòs. A les cinc, a la biblioteca. 
Hauria d’estar tranquil·la: parlar en públic no ha estat mai el meu problema, ni parlar sobre llibres, ni parlar sobre medi ambient.  Però tinc papallones a l’estómac.

Escriure un conte per a xiquets no és complicat. O millor dit: no és difícil escriure amb un llenguatge comprensible per als més menuts. On rau la dificultat és en la temàtica i en el to. La temàtica, afortunadament per a mi, em va ser donada. -Vols escriure un conte per a xiquets sobre algun problema del medi ambient?- Em van proposar. Sí, vaig dir sense pensar-ho. El que vaig estar pensant durant molt més temps va ser quin tema exactament. Finalment, l’escollit: l’aigua. El lema: malbaratar aigua porta més conseqüències de les que pensem. 
Per a qui tinga curiositat per conèixer un poc més el conte, ací pot trobar  el conte amb les delicioses il·lustracions de Fran Parreño. Les tres ben tocades també n’ha parlat en el seu bloc. Si decidiu endinsar-vos-hi, bona lectura i navegueu tranquils; no cal saber nadar per entrar al riu. 


  1. Quin conte més bonic i necessari! Enhorabona Marta! Segur que la presentació serà tot un éxit. Avui he estat en una escola de primària i els xiquets i xiquetes encara no tenen clar que cal dossificar l’aigua.

    Salut!

  2. Per la part que em toca estic molt content d’haver fet realitat aquest llibre.. el teu text amb les il·lustracions de Fran fan que siga tot un goig… enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.