Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 21 de maig de 2008

mal gust

La senyora ministra de la igualtat d’oportunitats del govern italià, portada de l’Interviu d’aquesta setmana, no deixarà que el seu ministeri patrocine econòmicament el Gay Pride d’enguany perquè a ella (a la senyora de la portada de l’Interviu que s’ha passat sis anys ensenyant el cul a les teles de Berusconi) li pareix que el Gay Pride és un exhibicionisme de mal gust. I perquè els seus amics gais (els amics de la ministra) li han dit que els gais ja no pateixen cap tipus de discriminació.

I açò només acaba de començar.



  1. Que comenci el ball, doncs. Que quedin ben retratats. Això, almenys, tindrà l’efecte de despertar les ànimes càndides i bonetes i de mobilitzar l’esquerra social i cultural -de l’esquerra política me’n fio menys-.

    Pere

  2. ..molt la situació política d’Itàlia i el govern que li ha tocat.Sembla impossible al segle XXI algunes de les decisions que ja han pres. Jo penso que alguna reacció o altre s’ha d’esdevenir.

  3. Jo, per defensar la Mara, he de dir que tampoc subvencionaria cap desfilada de Gay pride ni altres saraus hedonistes d’utilitat dubtosa. Però això sí, començaria i no pararia. I espero que, coherent amb aquesta nova lloable política d’ estalvi públic, segueixi retallant altres exhibicions de gust dubtós com Miss Itàlia o els programes de circ i pitrera de la Rai.
    Si encara resultarà ésser una gran ministra, desconfiats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent