Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 13 de maig de 2008

like a drunk in a midnight choir

Abans d’ahir, a València, entre l’estació i l’aeroport per tornar a Roma (per cert, les coses com són, l’estació de València és la més bonica que he vist mai) vaig fer una paradeta a l’fnac per comprar llibres i Acordes con Leonard Cohen (gràcies al suggeriment de Carles Bellver). El vaig escoltar ahir en arribar a casa, en tenia moltes ganes, amb auriculars i volum. Quan es va acabar em vaig posar directament el meu personal verybestof Leonard Cohen, vaig pujar una mica el volum i em vaig pegar un apretonet als auriculars, em posa en un estat alterat (a millor). Jo fa molts anys que l’estime. No m’ho pensava que publicaria una declaració d’amor al bloc.

PS: correu a l’fnac, els malalts. Dos cds i un dvd per 5.95



  1. Fa ¿quants anys Maria? em vas gravar el que seria el meu primer dic (era una cassette em sembla…. no en parlem més) de Leonard Cohen. Des d’aleshores So Long Marianne, m’acompanya i em dona consol i desconsol. Retrobar-vos a tots dos, des de roma, en aquest bloc i  en una declaració d’amor em fa sentir-me a casa.  

  2. No hi ha manera de poder obrir cap arxiu ni escoltar la musica …… Menysmal que tinc els teus CD a casa i amb l’iPod els puc escoltar.

  3. Ve’t-ho aquí un altre cohenià!
    Bona la versió del Muguruza, encara que la meua versió preferida “ever” del trobador de Montreal sigui la de Manhattan d’Enrique Morente amb Lagartija Nick:
    http://www.youtube.com/watch?v=SOUL80lm0dw
    Quin desplegament embriagador de força!

    Per cert, no ens deixis amb la mel als llavis. Va, digues quin seria aquest verybestof personal teu! (i jo prometo fer el meu llistat de posem…5 temes?)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de música per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent