Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 17 d'abril de 2008

comune

L’altre dia vaig dir que per sort l’Ajuntament de Roma se salvava del desastre. No. No s’ha salvat, el candidat del PD, que es donava per guanyador, no ha arribat als vots necessaris, en quinze dies toca segona ronda de votacions per triar l’alcalde. Els dos candidats que hi passen són Rutelli, del PD i Alemanno (ex feixista, molt, de la coalició de Berlusconi).  La coalició de Berlusconi ha demanat ja el suport dels votants democristians i feixistes, els segons li han garantit el suport. El candidat del PD, Rutelli (alcalde de Roma del 93 al 2001), comptava amb el suport de l’esquerra i d’altres llistes, però no ha segut prou, també el PD ha demanat el suport dels democristians, el seu líder, Casini, per ara no es pronuncia, ha dit que decidiran els militants. La cosa està difícil, molt difícil. A Veltroni, a l’ajuntament el votava fins i tot la dreta, tothom estava content amb la seua gestió i amb el que estava fent a la ciutat.
Des del 1976 (excepte quatre anys d’alcalde democristià del 85 al 89) l’alcalde de Roma ha estat d’esquerres. Si el PD perd també l’Ajuntament de Roma serà un colp molt dur per al partit (i per a mi, personalment).
La vinyeta és d’Altan, el dibuixant de L’espresso.



  1. Espero que salveu els mobles. No t’entristeixis massa. Són momemts difícils. Els missatges globals, la por verinosa que ens deixen en capsules de tots colors cada dia està fent la seva feina, però la vida, LA VIDA és tossuda , malgrat els caps de fava, com deia el teu barber… és bella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent