Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

Publicat el 30 de maig de 2011

sí!!

 

Ara sí, Berlusconi ha perdut Milà, amb 10 punts de diferència. També Trieste i Càller passen a l’esquerra, Trieste amb 15 punts i Càller, per primera volta en la història tindrà un alcalde d’esquerres, un xic de 34 anys que guanya de 20 punts.
Però la bomba ha estat Nàpols, el 65 per cent dels napolitans que han votat han votat el candidat d’Italia dei Valori, del partit que té per senyera la legalitat i l’antimàfia, i han votat un fiscal de l’Estat per fer d’alcalde, Luigi de Magistris, que fa poc va dir que volia ser alcalde de Nàpols per fer que Saviano puga tornar a casa. Em commoc només de pensar-hi, de veritat, això és una revolució, una revolució perfumada que potser aconseguirà cobrir la pudor de fem que empudega Nàpols des de fa anys. 
I ara, com que estic eufòrica faré una anàlisi de pà sucat amb oli: A Milà i Trieste la Lega no ha anat a votar, això vol dir que la Lega (i potser part del seu propi partit) comença a abandonar Berlusconi, la nau que afona, i això vol dir que la nau afona de veres. I a Nàpols potser els qui compren vots, els qui decideixen, els qui impedeixen que Saviano torne a casa també estan abandonant la nau, i aquesta gent sí que no s’equivoca, mai. 
Què dir, de veritat que la llum al final del túnel ara es veu, esperem que la fi de l’agonia siga incruenta, ja veurem.
I, a més, campions. Si no fóra per la bomba (fètida) de Font de Mora seria perfecte. 



  1. La mala gent sempre cau i paga per els seus pecats, un dia o altre. M’alegre principalment del què ha passat a Nàpols ! Encara tinc cava a la nevera, així que vaig a fer una copeta i un brindis !!
    La llum ja es veu al teu país d’Itàlia …. i ací, doncs, hem guanyat la Champions jugant a futbol.
    Bon vespre ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent