Un altre país

el bloc abans conegut com 'El meu país d'Itàlia'

notícia bomba

Una s’alça pel matí, esmorza, i amb el cafetet a la mà i la primera cigarreta se’n va a l’ordinador a llegir els diaris, a llegir les notícies del dia. Comença pels italians: al Corriere i a Repubblica troba la mateixa notícia, als primers llocs, com a notícia destacada, també se’n fa ressó l’Unità i Il sole 24 ore, amb un titular una mica diferent.
A un país afonat a un fangal polític de proporcions al.lucinants, amb una crisi econòmica sense precedents, amb un parlament paralitzat i amb l’ombra d’eleccions anticipades…, la notícia del dia és que Déu no ha creat el món (Il sole 24 ore fa un titular més fort, la notícia és que Déu no existeix). 

No anem bé. 



  1. Jo pensava que si existia però que va morir. Això va dir Nietsche, Déu ha mort. No sé si algú el va assassinar o va ser una mort natural.
    No Maria, no anem bé.

  2. Crec que en una de les Internacionals, aquells akelarres comunistes que volien canviar el món de socarrel, ja van votar cofirmant la inexistència de Déu. Aquests científics arriben un xic tard a les conclussions proletàries

  3. mandeeee? locualoooo? tse tse, ara que em plantejava “tornar al club”! si ej keee

    Res, això serà cosa de l’ordinador del Hawking que li fallen les piles, calma! que no s’escampi el pànic! (més que res per la cosa del negoci que perderia cert Estat que tens proper 😉

  4. Ara resulta que els principals diaris s’han donat compter que Déu no els dona de menjar.

    Doncs els diaris quans més atemptats hi ha en contra del deu manaments més èxit tenen i per tant el Déu en que creuen ells i veuen amb el dia dia no existeix i no ha estat capaç de crear res.

    Però en realitat el l’únic cert és que Espanya no existeix com a tal país o nació, més enllà de ser una mena de patent castellana que els poders de l’Estat tenen enregistrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de coses que passen per marieta | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent